Estate Invest gaat prachtige appartementen realiseren op het Zandpad in Middelharnis. De appartementen worden te huur aangeboden.

De appartementen

 

De 11 appartementen aan het Zandpad worden gerealiseerd op ‘D’n Diek’, de gezellige winkelstraat van Middelharnis. Alle winkels, waaronder ook een supermarkt en slijterij, bevinden zich op loopafstand van de appartementen.

Het complex heeft een prachtige gastvrije entree. Onder de appartementen zal een ruime kelder met voldoende berging voor iedere bewoner worden gerealiseerd. Elk appartement heeft een buitenruimte of een dakterras waar u uitkijkt op het kanaal of op de gezellige winkelstraat. Er zal ook een lift worden gerealiseerd.

Wonen in het bruisende hart van Middelharnis

Prachtige luxe appartementen

Goeree-Overflakkee
Omgeven door het zoete water van het Haringvliet in het noorden, het zilte water van de Grevelingen in het zuiden en de golvende Noordzee in het westen, vormt het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee een schitterend overgangsgebied van de drukke Randstad naar het rustieke platteland. Rust en ruimte zijn hier nog volop te vinden. De stranden, de natuurgebieden en de uitgestrekte polders, samen met het aan alle kanten aanwezige water en de vele historische en karakteristieke dorpen zorgen ervoor dat het op Goeree-Overflakkee goed wonen, werken en recreëren is.

Middelharnis
Dankzij de ligging in het midden van het eiland en de aanwezigheid van een groot winkelbestand vervult Middelharnis een centrumfunctie op Goeree-Overflakkee. Het gezellige winkelcentrum D’n Diek omvat een zeer ruim winkelaanbod die op en rond de charmante winkeldijk te vinden zijn. Op steenworp afstaand ligt de haven van Middelharnis welke beschikt over een sfeervolle jachthaven en toegang geeft tot het Haringvliet. Hier zijn diverse kwalitatief goede restaurants te vinden en de oude pakhuizen in en rondom het havengebied laten de rijke historie van Middelharnis zien.

BLIJF OP DE HOOGTE

Interesse in dit project? En wilt u de ontwikkelingen op de voet volgen?
Schrijf u dan vrijblijvend in en wij houden u helemaal op de hoogte!


Dhr.Mevr.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Deel dit project