Estate Invest en gemeente Brielle presenteren De Rugghe. Het project bestaat uit 26 ruime eengezinswoningen & twee luxueuze urban villa’s met totaal 42 appartementen.

De Rugghe, buitengewoon in Brielle!

Estate Invest en gemeente Brielle presenteren project ‘De Rugghe’ te Brielle. Het project bestaat uit 26 ruime eengezinswoningen welke te huur en te koop worden aangeboden. De woningen zijn betaalbaar voor een ieder. Naast de ze ruime eengezinswoningen worden twee urban villa’s gerealiseerd met totaal 42 appartementen.

Bent u geïnteresseerd in het project dan kunt u zich aanmelden als geïnteresseerde via het contactformulier of het onderstaande formulier op deze pagina. De aanwijzing geschiedt op datum van aanmelding als geïnteresseerde.

Betaalbaar wonen in het historische Brielle

Buitengewoon in Brielle

Sfeervol wonen in Brielle.

Brielle onderscheidt zich als woonplaats van veel Nederlandse steden. De combinatie van rustiek wonen, de historische stadskern, het hoge voorzieningenniveau, de uitstekende ontsluiting en de prachtige omgeving biedt inwoners de voordelen van een grote stad, zonder de grootstedelijke nadelen.

Niet voor niets profileert de stad zich onder het motto ‘stad van nu, sfeer van toen’. Brielle is een prachtige en praktische woonstad die al haar inwoners, ongeacht leeftijd of levensstijl, alles biedt voor aangenaam wonen, leven en werken!

BLIJF OP DE HOOGTE

Interesse in dit project? En wilt u de ontwikkelingen op de voet volgen?
Schrijf u dan vrijblijvend in en wij houden u helemaal op de hoogte!


    Dhr.Mevr.

    Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

    Deel dit project