De unieke ligging aan het Haringvliet is het sterkste punt van Middelharnis. Estate Invest is met andere samenwerkende partijen voornemens om het havenkom, het havenkanaal, de buitenhaven en het havenhoofd een geheel te laten vormen.

Middelharnis aan het Haringvliet

De unieke ligging aan het Haringvliet is het sterkste punt van Middelharnis. Estate Invest is, samen met andere partijen, voornemens om het havenkom, het havenkanaal, de buitenhaven en het havenhoofd een geheel te laten vormen.

Het Havenhoofd leent zich perfect voor een warm ontvangst en het trekken van pleziervaart en recreanten. De Veerhaven bevat talloze mogelijkheden om deze plek weer een levendig en aantrekkelijk te maken. De Parkhaven zal een verbindings- en overgangszone zijn voor het bundelen van diverse functies zoals vakantiepark en het creëren van beleving aan het water. Om de kwaliteit van het gebied een impuls te geven zal er worden gewerkt aan een hoogwaardig groenplan  en prachtige natuurontwikkeling. Het gehele havenkanaal verdient een upgrade zodat het een genot is om van het Haringvliet naar de haven van Middelharnis te varen, wandelen of te fietsen.

Het creëren van beleving en het bundelen van functies

Kwaliteitsimpuls middels hoogwaardig groen en natuurontwikkeling

Belevingswaarde verhogen
Om het geheel af te maken zal de gehele Havenkom een upgrade ondervinden. Het realiseren van hoogwaardige en sfeervolle nieuwbouw, de beleveniswaarde verhogen maakt het gebied weer aantrekkelijk voor passanten en toeristen. Er liggen diverse kansen en mogelijkheden om het havengebied van Middelharnis weer te laten schitteren zoals ze verdiend. Estate Invest is, samen met andere partijen, drukdoende om de mogelijkheden te onderzoeken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Interesse in dit project? En wilt u de ontwikkelingen op de voet volgen?
Schrijf u dan vrijblijvend in en wij houden u helemaal op de hoogte!


    Dhr.Mevr.

    Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

    Deel dit project