Direct achter de duinen van de badplaats Ouddorp zal Ouddorp Bad worden gerealiseerd. Dit unieke project is een mengeling van appartementen en villa’s in diverse afmetingen. Deze kunnen allen gebruikt worden voor zowel een tweede woning, recreatief als permanent. Met Ouddorp Bad wordt exclusief wonen aan de voet van de duinen mogelijk gemaakt.

Ouddorp Bad

Het plan bevindt zich aan de noordzijde van Ouddorp en vormt de schakel, welke de dorpskern van Ouddorp en het strand met haar uitgestrekte duinen eindelijk met elkaar verbindt. In dit plan bieden wij voldoende beleving en voorzieningen mét behoud van de Ouddorpse identiteit, óok wanneer het minder goed weer is.

Duinvilla’s
Er worden een beperkt aantal Duinvilla’s gerealiseerd in een intieme, groene woonomgeving aan de voet van de duinen. Deze villa’s worden ontworpen in een karakteristieke en tijdloze stijl. De Duinvilla’s zijn geschikt om op verscheidene manieren te gebruiken, zoals recreatief, maar ook als tweede woning of als permanente woning. Deze unieke vrijstaande villa’s worden gesitueerd op riante percelen, zijn ruim van opzet en worden gekenmerkt door een karakteristieke uitstraling met een speelse gevelopbouw. Door de ruime stedenbouwkundige opzet van dit deel van Ouddorp Bad, worden exclusiviteit en privacy gewaarborgd.

De missende schakel tussen strand, duinen en de gezellig badplaats Ouddorp

Een sfeervol plein met gezellige restaurantjes, terrassen, winkeltjes en wellness

Sfeervol belevingsplein
Aan de Oude Nieuwlandseweg, aansluitend op Fletcher Hotel Duinzicht, wordt het sfeervolle belevingsplein gerealiseerd, waar de aanwezigheid van restaurantjes, terrassen, kleinschalige voorzieningen, wellness en een boutique hotel niet zal ontbreken. Hierdoor wordt een unieke ambiance gecreëerd. De randen van het plein worden gevormd door een mix van voorzieningen (zoals detailhandel, horeca en dienstverlening) en wonen (zowel recreatief, 2e wonen als permanent wonen). De verschillende functies in dit gebied zullen elkaar versterken, waardoor er meer levendigheid ontstaat en het gebied nog aantrekkelijker wordt voor bewoners en recreanten.

Wonen aan het Ouddorpse duinlandschap
Wonen in Ouddorp Bad betekent wonen in een werkelijk unieke omgeving aan de voet van het Ouddorpse duinlandschap, op slechts enkele minuten lopen van één van de mooiste stranden van Nederland, te midden van fraaie natuurgebieden. Daarnaast zijn de gezellige strandpaviljoens en de winkelvoorzieningen in het centrum van Ouddorp op slechts enkele minuten van Ouddorp Bad gelegen.

BLIJF OP DE HOOGTE

Interesse in dit project? En wilt u de ontwikkelingen op de voet volgen?
Schrijf u dan vrijblijvend in en wij houden u helemaal op de hoogte!


    Dhr.Mevr.

    Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

    Deel dit project