Nieuwsberichten

VOLGENDE FASE DE NIEUWE GOOYE OOSTVLEUGEL IN VERKOOP

16 juli 2018

Dirksland || Met gepaste trots presenteren wij u deze volgende fase en wederom hebben wij goed geluisterd naar de belangstellenden en hun woonwensen vertaald naar nieuwe woningen. Het eindresultaat valt te omschrijven als royale, energiezuinige woningen in de typische, tijdloze architectuurstijl van De Nieuwe Gooye allen met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

De eengezinswoningen
In totaliteit zijn er 8 eengezinswoningen opgenomen in deze deelfase, allen met een diepe tuin achter. Deze woningen zijn 5,4 meter breed, waarbij de tussenwoningen 10 meter diep zijn en de hoekwoningen zelfs een diepte hebben van 10,8 meter. De inhoud van detussenwoningen bedraagt ca. 475 m3 en de hoekwoningen hebben een inhoud van ca. 600 m3.

Ook worden alle woningen standaard opgeleverd met een energieleverende berging. Het dak van deze bergingen bestaat geheel uit zonnepanelen, welke voldoende energie leveren om een Energieprestatie coëfficiënt (EPC) van 0,4 te bereiken. Doordat dezonnepanelen zich op de berging bevinden en niet op het dak van woningen zijn deze makkelijk bereikbaar voor schoonmaak en onderhoud. Bovendien is een pluspunt dat de prachtige architectuurstijl van De Nieuwe Gooye niet behoeft te worden aangetast.

Twee-onder-één kapwoningen
Deze 10 twee-onder-één-kapwoningen zijn uiterst gunstig gelegen. Zes daarvan met aan de voorzijde een fraaie waterpartij en aan de achterzijde een op het zonnige zuiden gesitueerde royale achtertuin. De vier andere twee-onder-één-kapwoningen beschikken over een zeer ruime tuin welke op het oosten gelegen is en grenst aan een watergang.

Het ontwerp van deze woningen was dusdanig gewild in de vorige fase van De Nieuwe Gooye dat wij besloten hebben om dit ongewijzigd te laten. Door de slimme wijze waarop de plattegronden van deze woningen zijn opgezet zijn deze woningen ware “ruimtewonders”. Niet alleen beschikken ze over een grote inhoud van ca. 535 m3 (exclusief garage), maar al deze ruimte is ook nog eens praktisch ingedeeld en benutbaar.

Standaard zijn alle woningen voorzien van een garage. Op de daken van de garages worden de zonnepanelen gesitueerd, zodat deze aan het zicht worden onttrokken maar toch makkelijk te bereiken zijn.

Verkoopdocumentatie / persoonlijk gesprek

Informatie over de woningen kunt u bekijken op onze projectwebsite: www.denieuwegooye.nl 

Indien u geïnteresseerd bent en de complete verkoopdocumentatie wenst te ontvangen, kunt u contact met ons opnemen. Is uw interesse gewekt door de verkoopdocumentatie, bent u enthousiast over een bepaalde woning en wilt u nader geïnformeerd worden? Dan zijn wij graag bereid om een persoonlijk gesprek aan te gaan en kunt u aangeven of u een woning wilt aankopen (mits nog beschikbaar).

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 0187 – 48 04 00 of via info@estateinvest.nl.

terug naar overzicht

Gerelateerd nieuws

TE HUUR

13 november 2020

TE HUUR OUDE-TONGE || In de prachtige nieuwbouwwijk Molenpolder hebben wij nog enkel huurwoningen beschikbaar. Interesse? Neem snel contact met... Lees Verder

Uitgelicht

blijf op de hoogte

Schrijf u in en ontvang al onze updates in uw mailbox