Estate Invest is een projectontwikkelaar met passie voor mooie architectuur. De woningen van Estate Invest zijn herkenbaar door de luxe afwerkingen, de afwisselende gevels en de hoogwaardige materialen.

Projectontwikkeling

Projectontwikkeling is één van de fundamenten waarop Estate Invest rust. Inmiddels zijn er diverse projecten gerealiseerd en zijn er vele projecten in ontwikkeling. Hierbij is Estate Invest te typeren als integer, verfrissend en vooruitstrevend. Kenmerkend voor Estate Invest is de diversiteit in het gevelbeeld, de luxe afwerking tot in detail en de prettige sfeer van het gehele project.

Estate Invest ontwikkelt met een duidelijke visie, waarbij risicovolle investeringen niet uit de weg worden gegaan. Het credo van de onderneming is dan ook “Conanti Dabitur” (Aan hem die waagt, zal gegeven worden). Estate Invest streeft continuïteit en projectkwaliteit na. Dit is geen loze belofte, maar komt tot uiting in al onze aspecten van bedrijfsvoering.

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, potentiële ontwikkelingen en/of locaties. Bent u eigenaar van een mogelijke ontwikkelingslocatie en wenst u over te gaan tot verkoop of om een samenwerking aan te gaan, schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Uiteraard is discretie en vertrouwelijkheid te allen tijde gewaarborgd.

Aan hem die waagt zal gegeven worden

Wij zijn benieuwd naar uw woonwensen

Beleggen in vastgoed

Estate Invest is een actieve belegger op het gebied van vastgoed en wenst haar portefeuille jaarlijks uit te breiden. Wij zijn dan ook steevast op zoek naar interessante objecten.

Onze portefeuille kent een breed scala aan projecten, zoals winkels, woningen/appartementen, kantoorruimtes alsmede overig bedrijfsmatig onroerend goed. Alle hebben een gemeenschappelijk karakter: kwaliteit op een uitstekende locatie.

Mocht u voornemens zijn om over te gaan tot verkoop van uw winkel-, kantoor-, bedrijfspand en/of woning  of appartement schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij garanderen te allen tijde discretie,  vertrouwelijkheid en een snelle afhandeling.

Wonen op Goeree-Overflakkee

Prachtige en schone stranden in Ouddorp, vele watersport mogelijkheden op de Brouwersdam, authentieke woonkernen zoals Goedereede, een gezellige winkeldijk in Middelharnis en nabij Rotterdam, Breda en Antwerpen. Rust, ruimte en prachtige natuur maar ook goede zorg, goede onderwijsvoorzieningen en veiligheid voor uw kinderen. Estate Invest biedt u de kans om op dit prachtige eiland te wonen. Estate Invest ontwikkelt diverse prachtige nieuwbouwprojecten op Goeree-Overflakkee.

Een kijkje achter de schermen

Deel deze pagina