Het Hof van Lucard

Het Hof van Lucard - Nieuwe-Tonge

Wonen in de voortuin van Nieuwe-Tonge

Logo Estate Invest
Introductie

Wij zijn blij u te mogen vertellen dat de ruimtelijke procedure voor het nieuwbouwplan “Hof van Lucard” te Nieuwe Tonge is afgerond. Het bestemmingsplan is onherroepelijk en dit betekent dat de weg vrij is gemaakt voor de daadwerkelijke realisatie van het plan!

Het Hof van Lucard omvat circa 150 betaalbare woningen en appartementen en bestaat uit een breed en gevarieerd aanbod in zowel het huur- als koopsegment in diverse prijsklassen. Naast reguliere eengezinswoningen zullen er ook appartementen, twee-onder-een-kapwoningen, levensloopwoningen, bouwkavels voor vrijstaande woningen en starterswoningen worden gerealiseerd.

In de komende maanden gaan wij aan de slag met de architecten en aannemers voor de verdere uitwerking van de diverse woningtypen in het plan. Wij streven ernaar om begin 2024 te starten met onze commerciële activiteiten rondom de verhuur en verkoop in het Hof van Lucard.

Indien u zich reeds heeft ingeschreven voor het van Hof van Lucard zullen wij u automatisch op de hoogte houden van deze ontwikkelingen. Wilt u zich aanmelden doe dit dan via deze website of via info@estateinvest.nl

interesse

Heeft u interesse in een woning, schrijf u dan in. Dan houden we u op de hoogte.

Downloads

Project documenten

contact

Wij vertellen u graag alles over dit prachtige project

Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden in Het Hof van Lucard? Wij heten u van harte welkom voor een goed gesprek over uw woonwensen.

neem vrijblijvend contact op
Maar… er is meer

Bekijk ook onze andere nieuwbouwprojecten

Omlaag