Plezierig wonen is jezelf thuis voelen op een unieke plek in de woning van uw dromen. Molenpolder sluit aan bij het dorpse karakter van Oude-Tonge. Het hart van het plan is een sfeervol groen (dorps)plein waar de statige woningen rondom gesitueerd zijn. Molenpolder voelt écht als thuiskomen.

Molenpolder, dat voelt als thuis komen!

Er is een plan ontwikkeld wat aansluit bij het aangename karakter van deze bijzondere locatie in Oude-Tonge. In het dorp zijn allerlei charmante straatjes met afwisselende gevels te vinden. Deze lijn is doorgetrokken in de ontwerpen van de diverse woningen.

Het zal een mix worden van starterswoningen, eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen, levensloopwoningen en bouwkavels. De verdere uitwerking van de woningen zal vraaggericht gebeuren waarbij veel keuzevrijheid zal zijn. Ons uitgangspunt hierbij is dat de woningen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding zullen hebben.

De woonomgeving

Er wordt ook veel aandacht besteed aan het ontwerp van de gehele woonomgeving. Het hart van het plan is een sfeervol groen (dorps)plein waar de statige woningen rondom gesitueerd zijn. Er zal ook ook een singel rondom het hele plangebied gerealiseerd worden. De kavels rondom de woningen worden ruim opgezet, zo wordt het ruimtelijke gevoel van de polder doorgetrokken naar de kavels.

Het draait hier om uw woonwensen

BLIJF OP DE HOOGTE

Interesse in dit project? En wilt u de ontwikkelingen op de voet volgen?
Schrijf u dan vrijblijvend in en wij houden u helemaal op de hoogte!


    Dhr.Mevr.

    Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

    Deel dit project